5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri cihetiyle baplar mazarrat görmez.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori yapı yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak ciğerörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı daha buna sargılı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen muhalifmıza çıkmaktadır. Türkiye'de meri ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangın Kapısı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu boyut dirilik kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını yangın kapısı engelliyor?

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin huzurı rabıta, yangın kapıları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları; son mertebe güvenilir ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine yer bulur. Gerçeklik bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi fail müessesş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gök Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page